Prinsenpaar

De Bokken worden dit jaar voorgegaan door prins Raymond d’n Urste en prinses Linda (Schakenraad), adjudant Thijs (Lamers), hofdame Marina (Barukcic) en nar Jen (Manders).
Raymond en Linda wonen helemaal in het noorden van het Bokkenriek aan de Scheiwalweg. Raymond heeft een garagebedrijf in Mill, is fanatiek darter en lid van de brandweer. Naast haar werk bij Klomp Advies is Linda regelmatig hardlopend in het dorp te vinden. Ze houden van verre vakanties, maar dit jaar slaan ze die over om de Bokken voor te gaan bij de carnaval. Hun lijfspreuk is ‘We hebben ut al jaore nie mèr gedaon, mar dizze carnaval gaon wij er tèggenân’!
Ze worden terzijde gestaan door adjudant Thijs en hofdame Marina. Zij wonen samen met Bokkepootje Miley op het Kerkpad. Thijs werkt als teamleider horeca bij de Sint Maartenskliniek en Marina bij catering Hutten. Daarnaast is zij vrijwilliger bij de Zorgschakel, Kompas en de Jachthoorn. Thijs houdt de ballen tegen bij het zaalvoetbal en legt graag een groot stuk vlees op de barbecue. Samen met het prinsenpaar trekken ze er graag op uit naar warme oorden.
Nar Jen maakt de hofhouding compleet. Jen werkt bij Metaalbouw Vloet en is vaak op de velden van DWSH’18 te vinden. Daarnaast is hij druk bij ’t Kreatief. Verder is Jen, net als onze prins, regelmatig in Eindhoven bij PSV te vinden. Daar zullen ze hun adjudant in ieder geval niet tegenkomen.

IMG_2813 site