Over het prinsenpaar 2018

Prins Han I en zijn prinses Annemieke stellen zich voor:

Ik prins Han I, beter bekend als Han Lavrijssen, woon samen met mijn prinses Annemieke Lavrijssen – Wientjens aan de Pastoor Jacobsstraat in Sint Hubert.
Mijn prinses is een geboren en getogen Bokkerin, ik heb meerdere dorpen aangedaan voordat ik uiteindelijk ben neergestreken in het mooie Sint Hubert.

Ik ben werkzaam bij GEA Refrigeration in Den Bosch waar ik koelinstallaties ontwerp.
Bij de Dorpsraad ben ik actief als voorzitter en verder is er altijd iets wat er in huis gedaan kan worden. Samen met mijn prinses vinden we altijd wel weer nieuwe ideeën om te verbouwen. Dit doen we allebei dan ook graag.

Zoals eerder al gezegd is Annemieke een echte Bokkerin, die vroeger graag mee ging met Jan en Riky toen zij nog lid waren van de raad van Elf.
Annemieke werkt als ICT’er bij Pantein en zorgt er voor dat de medewerkers in de thuiszorg en zorgcentra de digitale ondersteuning krijgen die ze nodig hebben voor hun dagelijkse werk.

Samen zorgen we voor onze twee ondeugende Bökskes Jasper en Bram, die het maar wat leuk vinden dat papa en mama nu Prins en Prinses zijn. Wat een feest!

De recepties zijn inmiddels al in volle gang en het is super gezellig met onze collega-prinsenparen, dit belooft nog veel goeds!
We hebben heel veel zin in de pronkzittingen en uiteraard ook de carnaval zelf, zijn benieuwd naar de optocht en kijken uit naar de kindermiddag!

We hopen jullie daar allen weer te ontmoeten, ALAAF!

Klik hier voor onze proclamatie