Dorpsmarkt Sint Hubert

 

Op tweede Paasdag, maandag 13 april, wordt er van 11:00 tot 16:00 uur in het centrum van Sint Hubert een gezellige dorpsmarkt georganiseerd. Tijdens deze dorpsmarkt kunnen particulieren, verenigingen en ondernemers zowel nieuwe als gebruikte spullen verkopen. Daarnaast is er ook een speelgoedmarkt voor de kinderen en een gezellig terras met muziek.

 

De dorpsmarkt wordt georganiseerd door carnavalsvereniging “De Bokken” en café Broers. Met enkele succesvolle markten in de omgeving, gaat de organisatie er voor om dit ook in Sint Hubert voor elkaar te krijgen. De dorpsmarkt is een variant op een kofferbakverkoop. Het grootste verschil is dat de verkoper een marktkraam huurt, waardoor er een gezellige marktsfeer ontstaat. De speelgoedmarkt, waar kinderen t/m 14 jaar hun speelgoed kunnen verkopen, vindt binnen plaats in de zaal van café Broers.  

 

Om de gezelligheid verder vorm te geven, wordt er bij café Broers een terras ingericht waar iedereen terecht kan voor een hapje en een drankje. Tijdens de markt zal er op het terrein sfeervolle muziek te horen zijn. Ook is het de bedoeling dat het na de markt nog lang gezellig blijft bij café Broers.

 

De organisatie heeft er voor gekozen om lage tarieven te hanteren. De entree voor bezoekers bedraagt 2 euro per persoon. Kinderen tot 4 jaar en ouderen vanaf 80 jaar hebben gratis toegang. Een kraam is te huur voor 18 euro exclusief borg en een verkoopplaats op de speelgoedmarkt kost slechts xx euro. Marktkramen en verkoopplaatsen op de speelgoedmarkt kunnen vanaf heden gereserveerd worden.

 

Geïnteresseerd? Klik hierna voor het reglement of het aanmeldformulier, like de Facebookpagina “Dorpsmarkt St Hubert” of mail naar dorpsmarktsthubert@debokken.nl