Boerenbruidspaar Manfred & Ingrid van Daal

IMG_4122

Manfred en Ingrid wonen al weer 21 jaar in de Hazewind in ons Bollenriek. Samen met hun zoon Rens die ook nog eens jarig is op de 11e van de 11e!

In het dagelijkse leven werkt Manfred bij Geert en Henk Trading en is fanatiek darter bij Bull’s Hit en bij de Directeur en Grada werkt bij Kersten en Wilhelm Notarissen en danst bij Keep On Moving. Ook zie je ze samen veel wandelen door ons dorp.

Samen houden ze van gezelligheid en tijdens het komende carnaval worden zij tijdens de boerenbruiloft op carnavalszondag 11 februari in den onecht verbonden.
Samen met hun gevolg wordt dit een groot boeren carnavalsfeest voor en met iedereen uit Sint Hubert.

De ceremonie wordt in goede banen geleid door 1e boer Maarten Bongers

Hellin Kuijpers is de Ambtenaar die het paar in den onecht verbindt. Zij zorgt voor de officiële voltrekking en dat eventuele bezwaren vooraf worden afgehandeld.

De zegen op het huwelijk geeft pastoor Ronny Verheijen.

Dit alles onder het toeziend oog van getuigen Esther Verheijen en Jan van Kempen.

Voor het bewaken van de orde zorgt onze politie bromsnor Gerard van Tienen. Al is het nog maar de vraag of hij is opgewassen tegen de steeds brutalere gasten die de in kranten verpakte versnaperingen al tijdens de avond buit maken.

Voordat we het trouwfeest gaan vieren tijdens de carnaval is er eerst nog de verloving. Tijdens de pronkzittingen op 19+20 januari gaat ons boerenpaar eerst in ondertrouw. Ook hier is het gevolg bij aanwezig.
Met dit boeren paar en het geweldige gevolg belooft het ook dit jaar weer een super feest te worden.