Carnaval was weer top in het Bokkenriek!

De Bokken kijken terug op een geslaagd carnavalsfeest! Van de aftrap met de zusterverenigingen op vrijdag, tot de ontmanteling van onze hoogheden op dinsdag, het liep als een trein. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind, de buitenactiviteiten verliepen droog. Vrijdag waren onze zusterverenigingen te gast in het Bokkenriek voor openingsbal D’n Aftrap, en zaterdag waren er heel veel deelnemers te gast bij onze geweldige optocht. Bij de wagens gewonnen door C.V. Kloare Kwats, bij de loopgroepen ging Moi Bijèn met de hoofdprijs lopen, en individueel was Theijke de winnaar. Na de optocht en prijsuitreiking was het nog lang gezellig in De Basis.

De zondag begonnen we in de kerk, waar we weer een hele mooie carnavalsdienst hielden. In de middag werden Grad en Grada in de onecht verbonden, waarna het feest losbarstte op de boerenbruiloft! En op de laatste dag was onze jeugd aan de beurt, met een kleurrijke kinderoptocht en de kindermiddag.

Aan het eind van de kindermiddag was het feest ten einde voor onze jeugd, toen de sleutel weer ingeleverd moest worden en onze jeugdige hoogheden ontmanteld werden. ’s Avonds waren onze grote hoogheden aan de beurt, waarna we de carnaval in nineties-sferen afsloten.

C.v. de Bokken wil iedereen die onze carnavalsactiviteiten mogelijk gemaakt heeft, heel hartelijk bedanken. Dank zij jullie hulp kunnen we weer terug kijken op een geweldig feest van verbinding!

Prinsenwagen