Aloys Dekkers: Superbok 2024

Tijdens de pronkzitting op vrijdag 19 januari is Aloys Dekkers gehuldigd als Superbok van het jaar 2024. Hij was aan het werk als vrijwilliger in de Jachthoorn toen hij door onze vorst Jurgen op het podium werd geroepen.

Naast zijn vrijwilligerswerk voor de Jachthoorn zet Aloys zich al vele jaren in als vrijwilliger voor DWSH’18. Hij is vooral betrokken bij de verschillende jeugdactiviteiten, maar ook in de weekenden achter de bar zorgt hij voor een natje en een droogje. Daarnaast is hij al jarenlang actief volleyballer bij vc Servo, waar hij ook als secretaris in het bestuur zit. In het verleden heeft hij zich geruime tijd ingezet voor ’t Kreatief, eerst als leider, maar later ook als voorzitter. En ook bij De Bokken is Aloys geen onbekende. Uiteraard als vrijwilliger, maar hij heeft in een ver verleden ook nog deel uitgemaakt van de Raad.

Samenvattend: vele verenigingen in Sint Hubert maken gebruik of hebben gebruik gemaakt van Aloys’ hulp. Hij staat altijd klaar om mee te helpen bij activiteiten die men in Sint Hubert organiseert. Voor c.v. De Bokken reden om hem dit jaar uit te roepen als Superbok!

Met de uitreiking van de Superbok spreekt Carnavalsvereniging De Bokken haar waardering uit aan mensen die iets waardevols betekenen voor de Sint Hubertse gemeenschap, onze gemeenschap is afhankelijk van zulke mensen. We feliciteren Aloys van harte met deze uitverkiezing en hopen dat hij zich nog lang zal inzetten voor ons mooie dorp!

IMG_0052