Pronkzittingen c.v. de Bokken “Wij gaon er tégenân!”

Allereerst voor u en uw naasten de beste wensen in gezondheid en geluk.

Met de lijfspreuk van prins Raymond d'n Urste en en prinses Linda: "We hebben ut al jaore nie mèr gedaon, mar dizze carnaval gaon wij er tèggenân!" lichten we een klein tipje van de sluier voor de komende pronkzittingen van c.v. de Bokken op.

Alles volgens traditie, of toch met een aantal primeurs?

Wie zullen er allemaal het podium betreden voor een vermakelijke avond onder muzikale begeleiding van dweilorkest Ut Mekkert?

Laat u verrassen en beleef een gezellig avondje uit in het “Bokkentheater” van de Jachthoorn.

Vrijdagavond, 19 januari, beginnen we om 19.30 uur.

Deze avond zal ook de verloving van het boerenbruidspaar plaatsvinden. Verder zal in de loop van deze avond de Superbok bekend worden gemaakt.

Op de zaterdagavond, 20 januari, beginnen we om 20.00 uur met het programma en zal met medewerking van ’t Kreatief de avond afgesloten worden met een “after party”.

Wij hopen u graag op een van deze avonden te ontmoeten.

Entreekaarten (€ 12,50 p.p.) zijn verkrijgbaar tijdens de openingstijden van de Jachthoorn of via de mail: wajavandewiel@ziggo.nl

65+-ers zijn op de vrijdagavond 19 januari van harte welkom en kunnen hiervoor een kaartje kopen (€ 7,50 p.p.) bij de Jachthoorn.

De jeugdpronkzitting van ’t Kreatief zal plaatsvinden op zondagmiddag 21 januari om 12.30 uur in het “Bokkentheater” van de Jachthoorn.

Aansluitend is om 15.00 uur de receptie voor jeudgprins Ferre d’n Urste en jeugdprinses Lizz met hun gevolg waar iedereen van harte welkom is.

 

Met vriendelijke groet,

pronkzittingcommissie c.v. de Bokken

Bokkentheater De Jachthoorn