Prinsenpaar en boerenbruidspaar zijn bekend!

IMG_2813 site

Op zaterdag 11 november zijn op de biercantus van C.V. De Bokken onze nieuwe prins en zijn gevolg onthuld.

De Bokken worden dit jaar voorgegaan door prins Raymond d’n Urste en prinses Linda (Schakenraad), adjudant Thijs (Lamers), hofdame Marina (Barukcic) en nar Jen (Manders).

Raymond en Linda wonen helemaal in het noorden van het Bokkenriek aan de Scheiwalweg.

Raymond heeft een garagebedrijf in Mill, is fanatiek darter en lid van de brandweer.

Naast haar werk bij Klomp Advies is Linda regelmatig hardlopend in het dorp te vinden.

Ze houden van verre vakanties, maar dit jaar slaan ze die over om de Bokken voor te gaan bij de carnaval.

Hun lijfspreuk is ‘We hebben ut al jaore nie mèr gedaon, mar dizze carnaval gaon wij er tèggenân’!

Ze worden terzijde gestaan door adjudant Thijs en hofdame Marina.

Zij wonen samen met Bokkepootje Miley op het Kerkpad.

Thijs werkt als teamleider horeca bij de Sint Maartenskliniek en Marina bij catering Hutten. Daarnaast is zij vrijwilliger bij de Zorgschakel, Kompas en de Jachthoorn. Thijs houdt de ballen tegen bij het zaalvoetbal en legt graag een groot stuk vlees op de barbecue. Samen met het prinsenpaar trekken ze er graag op uit naar warme oorden.

Nar Jen maakt de hofhouding compleet. Jen werkt bij Metaalbouw Vloet en is vaak op de velden van DWSH’18 te vinden. Daarnaast is hij druk bij ’t Kreatief. Verder is Jen, net als onze prins, regelmatig in Eindhoven bij PSV te vinden. Daar zullen ze hun adjudant in ieder geval niet tegenkomen.

IMG_4085 site

Tevens is ons Boerenbruidspaar onthuld: Grad en Grada, Manfred en Ingrid van Daal zijn uit het huisje gekomen onder groot applaus.

Manfred en Ingrid wonen al weer 21 jaar in de Hazewind in ons Bokkenriek. Samen met hun zoon Rens die ook nog eens jarig is op de 11e van de 11e en waar uiteraard ook volop voor gezongen is.

In het dagelijkse leven werkt Manfred bij Geert en Henk Trading en is fanatiek darter bij Bull’s Hit en bij de Directeur en Grada werkt bij Kersten en Wilhelm Notarissen en danst bij Keep On Moving. Ook zie je ze samen veel wandelen door ons dorp.

Samen houden ze van gezelligheid en tijdens het komende carnaval worden zij tijdens de boerenbruiloft op carnavalszondag 11 februari in den onecht verbonden.
Samen met hun gevolg wordt dit een groot boeren carnavalsfeest voor en met iedereen uit Sint Hubert.

De ceremonie wordt in goede banen geleid door 1e boer Maarten Bongers
Hellin Kuijpers is de Ambtenaar die het paar in den onecht verbindt. Zij zorgt voor de officiële voltrekking en dat eventuele bezwaren vooraf worden afgehandeld.
De zegen op het huwelijk geeft pastoor Ronny Verheijen. Dit alles onder het toeziend oog van getuigen Esther Verheijen en Jan van Kempen.
Voor het bewaken van de orde zorgt onze politie bromsnor Gerard van Tienen. Al is het nog maar de vraag of hij is opgewassen tegen de steeds brutalere gasten die de in kranten verpakte versnaperingen al tijdens de avond buit maken.

Voordat we het trouwfeest gaan vieren tijdens de carnaval is er eerst nog de verloving. Tijdens de pronkzittingen op 19+20 januari gaat ons boerenpaar eerst in ondertrouw. Ook hier is het gevolg bij aanwezig.
Met dit boeren paar en het geweldige gevolg belooft het ook dit jaar weer een super feest te worden.