Carnaval in het Bokkenriek begint bij de basis

In de omliggende dorpen zien we overal de witte rook opstijgen, bij de Bokken kunnen we dan niet achterblijven. Op 11 november komen we te weten wie er het komende carnavalsseizoen in de basis staat bij de Bokken. Tijdens de biercantus in De Basis op die avond zullen het boerenbruidspaar, nar, hofdame, adjudant en natuurlijk ons prinsenpaar gepresenteerd worden aan het publiek.

Maar er zijn natuurlijk altijd lieden die al eerder willen weten of denken te weten wie onze hoogheden zullen zijn. Ook in het Bokkenriek wordt druk gespeurd, Oh Oh Zeuven is al op diverse plekken opgedoken, en ze zullen nog op verschillende plekken opduiken de komende weken. Waar we ze in ieder geval tegen gaan komen is in en om de caravan, die vanaf 28 oktober iedere zaterdag vanaf 14.00 te vinden is bij De Basis.

Dit jaar hebben ze het druk, er moet gespeurd worden naar prinsenpaar, nar en naar het boerenpaar. Daarom is Oh Oh Zeuven versterkt met Sien en Jen. Inmiddels hebben de commissies al diverse aanwijzingen gepresenteerd. De aanwijzingen voor het Prinsenpaar zijn:

  • Aanwijzing 1: Oost west thuis best……
  • Aanwijzing 2: Ze kijken er naar uit
  • Aanwijzing 3: Hij bevindt zich graag tussen de dames

De aanwijzing voor de nar is ‘Ik kom niet voor de koffie of thee’.

Voor het boerenbruidspaar is de aanwijzing ‘Grad en Grada hebben hun “huiswerk” bijna klaar!’

Denken jullie het te weten? Kom dan op de zaterdagmiddagen naar de caravan van Oh Oh Zeuven en speur mee naar onze hoogheden!

stage