Muziek bij de Molen 2023

Kom ook genieten van Muziek bij de Molen

De vakantie nadert met rasse schreden, dat betekent ook dat de joekskapel van C.V. De Bokken hun laatste repetitie heeft voor de zomerstop. Traditioneel wordt die gehouden bij de Heimolen in Sint Hubert, en ook traditioneel wordt er een gezellige avond van gemaakt, met optredens van diverse andere joekskapellen. En natuurlijk publiek wat komt genieten van een hapje en een drankje.

Nu is er dit jaar een nieuwe joekskapel begonnen bij De Bokken, vol jeugdig elan. Maar deze traditie willen we voort blijven zetten! Wel betekent het dat er een nieuwe groep betrokken wordt bij de organisatie, en ook is het tijdstip iets veranderd. Muziek bij de Molen vindt dit jaar op zaterdag plaats, en wel volgende week, op 8 juli a.s. Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom bij de Heimolen in Sint Hubert, en natuurlijk is het ook dit jaar vrij entree.

De bezoekers worden uiteraard getrakteerd op een optreden van Ut Mekkert, maar ook Harmonie Ons Genoegen zal optreden, begeleid door hun jeugdslagwerkgroep. Verder zullen ook De Heigalmers, Toeternietoe en Moi Zat ons trakteren op een flink aantal vrolijke noten. Kortom, een avond vol muziek, vertier en hopelijk prachtig weer. Dus kom zaterdag 8 juli vanaf 19.00 gezellig langs bij de Heimolen in Sint Hubert. Die staat er nu extra mooi bij te kijken na de restauratie die de afgelopen weken is voltooid (foto: Rini Cornelissen).