Grad en Grada

IMG_0213

Op zaterdag 12 november is bij de biercantus van C.V. De Bokken in Sint Hubert het boerenbruidspaar onthuld: Harrie Swartjes en Anke Duffhues.

Harrie en Anke wonen al meer dan 30 jaar langs onze bokkenstal. Harrie werkt als interieurbouwer en Anke als bewindvoerder. Verder is Harrie mede-oprichter en begeleider bij Yahoe, en wagenbouwer bij buurtschap De Tipstaart. Anke is fanatiek speurder bij Oh Oh Zeuven.

Harrie en Anke zijn er altijd bij als De Bokken iets te vieren hebben, dus dat kan dus niet meer stuk op onze boerenbruiloft op zondag 19 februari. En ze staan er niet alleen voor. Tijdens hun huwelijk zullen ze terzijde worden gestaan door urste boer Jan van Kempen, ambtenaar Albert van Bakel, getuigen Rini Willems, Anja de Klein en Patricia Verhoeven. De geestelijke bijstand zal worden verleend door pastoor Theijke de Wit en zijn misdienaar Robert Manders. Politieagent Mari Nabuurs zal alles in goede banen leiden.