De bok is hôst los!

Vorig jaar hadden we zin in een ouderwets seizoen. Met een fantastisch prinsenpaar en gevolg had dat moeten lukken, helaas moest een groot deel van het programma geschrapt worden. Nu gooien we het roer om: Prins Jop I en zijn gevolg gaan nog een seizoen door, maar het programma zal er dit jaar anders uit zien dan voorheen. Wij zijn enthousiast om bekend te maken dat onze grote optocht voortaan op carnavalszaterdag plaats gaat vinden! Vanwege de andere tijd voor de optocht heeft de boerenbruiloft ruim baan op carnavalszondag. Dinsdag is voor de jeugd. Deze trekt dan door het dorp met de jeugdoptocht, op weg naar de kindermiddag. Daarna kunnen we, hopelijk zeer tevreden, carnaval gaan afsluiten.

Ook in de aanloop naar carnaval zijn er wat wijzigingen. Vanwege het verplaatsen van de optocht zal het ziekenbezoek een week eerder plaatsvinden, op 11 februari. In dat weekend vinden ook treffens plaats voor onze (jeugd)hoogheden in de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Op vrijdag 17 februari trappen we samen met de jeugd en onze zusterverenigingen carnaval af. De pronkzittingen zullen plaats vinden op 13 en 14 januari, de jeugdpronkzitting en jeugdreceptie op 15 januari.

Inmiddels is Oh Oh 7 naarstig op zoek naar het boerenbruidspaar, wat op zaterdag 12 november onthuld zal worden op onze Biercantus bij Broers. Onze nieuwe jeugdheersers worden op vrijdag 18 november onthuld in De Jachthoorn, onze grote prinsenreceptie vindt plaats op 3 december. We gaan er weer voor om er een prachtig feest van te maken!

pp