Carnaval in ‘t Bokkenriek!

We dachten dat vorig jaar bijzonder was, maar ook dit jaar wordt weer een bijzonder carnavalsjaar! De steeds veranderende regelgeving verraste ons steeds weer, en nu is het ook elders in Europa politiek onrustig.

Maar gelukkig konden we afgelopen zondag weer aftrappen met een fantastische jeugdpronkzitting en jeugdreceptie van onze jeugdheersers. Ondanks de korte voorbereiding stond het podium weer vol met mooie acts en is er weer flink gedanst, de bezoekers waren getuige van een prachtig programma. Het was erg fijn samen te carnavallen en vooral ook om onze zusterverenigingen weer te verwelkomen. Iedereen heeft weer zin om samen carnaval te vieren en dat zijn we ook zeker van plan!

Na de receptie van afgelopen zondag gaat de jeugd vrijdag 25 februari verder carnavallen op De Schare.

Op zaterdag 26 februari gaan prins Jop d’n Urste en prinses Lobke op ziekenbezoek bij de Bokken die even een steuntje in de rug verdienen.

Zondag 27 februari gaan we weer vroeg uit de veren voor de kinderoptocht, die om 11:11 begint op het Nel Neulplein. We ontbinden de optocht bij De Jachthoorn. De ouders van de jeugdheersers zorgen, samen met De Jachthoorn, voor een feestelijke middag om deze dag af te sluiten.

Op dinsdag 1 maart gaan we weer verder met de kindermiddag, vanaf 14:30 bij Broers. Hier worden onze jeugdheersers weer ontmanteld. De Bokken sluiten daarna de carnaval af in onze Bokkenstal bij Broers.

Ook Broers heeft gezorgd voor een vol carnavalsprogramma vanaf de donderdag. In verband met de coronaregels geldt hiervoor kaartverkoop. Voor deze kaartjes was volop belangstelling dus ook in deze Bokkenstal is het 6 dagen feest!

Prins Jop d’n Urste, prinses Lobke, hun gevolg en alle Bokken hopen jullie te verwelkomen om er samen weer een ouderwets carnavalsfeest van te maken.

foto-7314