Superbok 2022

DSC_0606

Onze carnavalsvereniging wil ieder jaar haar waardering uitspreken aan mensen die veel betekenen voor de Sint Hubertse gemeenschap. Dit doen we door de Superbok uit te reiken aan iemand, die veel voor anderen klaar staat, vrijwilligerswerk doet of op een andere manier bijdraagt aan de Sint Hubertse gemeenschap.

Dit jaar is de keuze gevallen op Pierre van Diepenbeek. Pierre is een echte carnavalist en jarenlang deelnemer geweest aan de carnavalsoptocht van De Bokken, vanaf het eerste begin. Verder heeft hij het vervoer verzorgd voor nagenoeg al onze boerenbruidsparen.

Maar dat is niet de enige reden waarom hij in aanmerking komt voor deze onderscheiding. Ook veel andere Sint Hubertse verenigingen doen al jarenlang een beroep op Pierre. Zo verzorgt hij al bijna 50 jaar het vervoer van de Goedheiligman, als hij ontvangen wordt in Sint Hubert.

Verder is hij al meer dan 70 jaar een zeer gewaardeerd lid van Harmonie Ons Genoegen, hier is hij ook erelid van. Hij bezoekt trouw alle repetities en sluit deze ook passend af in de ontmoetingsruimte van De Jachthoorn. Ook het Kreatief en de school hebben regelmatig van zijn diensten gebruik gemaakt als hun kinderen naar het bos vervoerd worden.

Daarnaast vragen veel mensen, familieleden en verenigingen om Pierre’s hulp, nooit tevergeefs. Dit maakt zijn uitverkiezing tot Superbok van 2022 zeer verdiend, van harte gefeliciteerd met deze uitverkiezing!

DSC_0614