Bezorging nieuw Bokkenblad

Op zaterdag 12 februari a.s. brengen de Bokken met prins Jop, prinses Lobke, jeugdprins Noah en jeugdprinses Milou en hun gevolgen het nieuwe Bokkenblad huis aan huis rond. Een mooi blad met leuke verhalen en prachtige fotocollages.

De Bokken komen langs tussen 10:00 en 13:00 uur om het Bokkenblad coronaproof te overhandigen. Uw vrijwillige bijdrage kan contant aan de deur worden voldaan, of via een QR code worden overgemaakt. Zo draagt u een steentje bij aan de carnavalsactiviteiten van CV De Bokken. Tevens bedankt CV De Bokken de adverteerders die het mogelijk hebben gemaakt om dit mooie blad uit te geven.

Mocht u het Bokkenblad gemist hebben, mail even naar bokkenblad@debokken.nl of bel 452702 (fam. v. Loon), dan wordt het Bokkenblad alsnog bezorgd.

Bokkenblad