Meeste activiteiten afgelast

Eind vorig jaar hebben we moeten aankondigen dat de pronkzittingen niet doorgingen, en dat het onzeker was of de overige activiteiten dit seizoen doorgang konden vinden. De persconferentie van 14 januari heeft onvoldoende perspectief geboden om het programma voor de rest van het seizoen op een acceptabele wijze uit te voeren. Dit betekent dat ook voor De Bokken de meeste activiteiten voor dit seizoen worden afgelast.

We maken een uitzondering voor een paar activiteiten: op 12 februari wordt het Bokkenblad bezorgd in het Bokkenriek, en op carnavalszaterdag zal ons prinsenpaar op ziekenbezoek gaan. Over de jeugdactiviteiten hopen we binnenkort meer nieuws te hebben.

We begrijpen dat dit een teleurstelling is. Helaas is het te onzeker hoe de regelgeving er eind februari uit ziet, en vergen sommige activiteiten te veel inspanning om de voorbereiding (ook van de deelnemers) uit te voeren. We vinden het vervelend dit besluit te moeten nemen en vragen om begrip hiervoor.

Gelukkig kunnen we dit bericht positief afsluiten: onze hofhouding, prins Jop, prinses Lobke, adjudant Danny, hofdame Suzan en narrin Sien willen de Bokken ook in het seizoen ’22-’23 voorgaan. We hopen dat dit een seizoen wordt, waarin we de schade van de afgelopen 2 jaar kunnen compenseren. We gaan er dus voor van dat jaar een knalseizoen te maken, met deze hofhouding moet dat zeker lukken!

foto-7373