Bokkenblad 2022 verschijnt ook dit jaar!

De Bokkenblad commissie is druk in de weer met het maken van een carnavalskrant. “Ook al hebben we minder activiteiten, we willen graag de Sint Hubertenaren laten genieten van een nieuw Bokkenblad met volop nieuwe foto’s en verhalen”, zegt Pieter Cuppen, exprins en kersvers bestuurslid van CV De Bokken.

Het carnavalsseizoen 2021 / 2021 is vanwege corona natuurlijk anders dan andere jaren. Maar prins Jop, prinses Lobke, jeugdprins Noah en jeugdprinses Milou staan te popelen om op zaterdag 12 februari coronaproof het Bokkenblad te bezorgen. “Vorig jaar hebben we een coronaprotocol gemaakt voor het veilig rondbrengen van het Bokkenblad. Dat werkte prima”, zegt Pieter.

De Bokkenbladcommissie is druk aan het werk om een mooi Bokkenblad 2022 te maken. “Wij zijn blij dat veel bedrijven ons ook nu sponsoren met hun advertentie in het Bokkenblad zodat we toch activiteiten zoals ziekenbezoek, jeugdcarnaval en het drukken van het Bokkenblad mogelijk kunnen maken. Wellicht heeft al een van de leden contact met u gehad met de vraag voor sponsoring. Is dat niet zo en wilt u sponsoren of wilt meer informatie neem dan contact op met het Bokkenblad via bokkenblad@debokken.nl.”

Heeft u nog leuke anekdotes, moppen, prietpraat of foto’s voor het Bokkenblad? Over de prins, prinses, jeugdprinsenpaar, hofhouding, uw buurman of over jezelf? Kopij is van harte welkom. Deel het via bokkenblad@debokken.nl. Alvast bedankt!

bokmetkrant