Activiteiten C.V. De Bokken

Waar we in november, met enkele aanpassingen, onze evenementen konden blijven organiseren, is dit inmiddels veranderd. Op 11 en 12 december konden onze prinsenrecepties geen doorgang vinden in de vorm die we hier passend bij vonden, inmiddels kunnen we tot en met 14 januari door de lockdown geen enkele activiteit meer organiseren. Dit betekent dus ook dat onze pronkzittingen helaas geen doorgang kunnen vinden, een grote teleurstelling voor iedereen die al bezig was met de voorbereiding of een act.

Door de continu veranderende situatie omtrent corona en de regelgeving, die regelmatig aangepast wordt, kunnen we moeilijk ver vooruit kijken. Vorige week veranderde de situatie bijna per dag. Het aantal verplaatste evenementen neemt toe, en we moeten hierbij ook rekening houden met onze zusterverenigingen. We hopen op begrip hiervoor. Dit betekent dat we op dit moment nog geen nieuwe data kunnen bepalen voor onze activiteiten. Houd onze website en social media in de gaten, als we nieuws hebben zullen we dit hier zo snel mogelijk publiceren.