Formatie Bokken ’21-’22 rond

IMG_9826

In Den Haag zijn ze al meer dan 250 dagen aan de slag, en in de gemeente Land van Cuijk kunnen ze nu beginnen, maar de regering in het Bokkenriek voor het komende carnavalsseizoen is nu al rond!

Op zaterdag 13 november werd in de late namiddag bekend dat Prins Jop d’n Urste (Kuijpers) en Prinses Lobke (van Maasacker) de Bokken voor zullen gaan tijdens de komende festiviteiten.

Samen met hun hofhouding, narrin Sien (Janssen), adjudant Danny (van Orsouw) en hofdame Suzan (van Dijk) kwamen ze onder luid gejuich door het doek bij Café Broers. Het was voor velen een verrassing, niet in de laatste plaats voor Oh Oh Zeuven, die op een ander prinsenpaar hadden ingezet.

Zowel Jop als Lobke zijn iedere week te vinden op het voetbalveld, Jop werkt bij De Groot Hoveniers in Volkel en Lobke bij kinderopvang De Dag Door in Boxmeer.

Afgelopen zondagmiddag werd ook bekend wie er voor gaat bij de jongste Bokken en Bokkerinnen.

Tijdens het jeugdprinsenbal werden de bezoekers getrakteerd op optredens van onze beide dansgardes.

Het animo bij de oud-Bokkepootjes was zo groot dat er een nieuwe dansgarde gevormd is: B.OK!

Ook de Bokkepootjes zelf gaven acte de présence met een geheel nieuwe bezetting. Als C.V. De Bokken zijn we erg blij met zoveel danstalent binnen onze vereniging.

Ook werd van de vorige jeugdraad afscheid genomen door jeugdprins Tijn d’n Urste en zijn gevolg weg te laten dragen door de sJouwbokken.

Hierna werd het podium vrijgemaakt voor de onthulling van de nieuwe jeugdheersers. Onder luid applaus kwamen Prins Noah d’n Urste (van der Aa), Prinses Milou (Cuppen), nar Tren (Jansen), adjudant Nils (Hol) en de raadsleden Tren (Hendriks) en Daniël (Iliukovic) tevoorschijn. Ook dit gezelschap heeft veel zin om aan het komende carnavalsseizoen te beginnen.

In deze tijden kunnen we moeilijk ver vooruit kijken, maar als alles volgens planning verloopt kan iedereen de prinsenparen en hun gevolg feliciteren op onze recepties op 11 (volwassenen) en 12 december (jeugd).

Uiteraard is dit afhankelijk van de ontwikkelingen en regelgeving omtrent corona, Bij onze activiteiten wordt er gecontroleerd op een geldig CTB en wordt ieder geacht de regels die van toepassing zijn in acht te nemen.

Beide prinsenballen hebben ons geleerd dat we hiermee toch een gezellig carnavalsfeest kunnen houden.