De spanning stijgt in het Bokkenriek!

de-spanning-stijgt-in-het-bokkenriek

De caravan van Oh Oh 7 is weer uit de stalling gehaald. Dit betekent dat ze in het Bokkenriek op jacht zijn naar de nieuwe prins en nar.

Op zaterdag 6 en 13 november is de caravan (én de prins) vanaf 15:00 uur te vinden aan de Sint Hubertse Binnenweg. Er is continu contact met het crisiscentrum in de studio van de LOM om elke aanwijzing mee te nemen en om de kandidaat-prinsenparen en kandidaat-narren flink aan de tand te voelen.

Onze nieuwe heersers kunnen meteen aan de slag op het prinsenbal. Dit begint zaterdag 13 november om 19:00 uur bij Broers. Na het aftreden van Prins Pieter II kunnen we genieten van een optreden van onze splinternieuwe dansgarde B.OK!

Om 20:00 uur organiseert Café-Zaal Broers een biercantus waarmee de stemming er in gebracht wordt in de aanloop naar de onthulling van ons nieuwe prinsenpaar en hofhouding. Deze vindt plaats om 22:11 uur. Hierna gaan we er nog een mooi feestje van maken in onze Bokkenstal.

Wie o wie?

Er zijn al een aantal aanwijzingen bekend gemaakt voor ons prinsenpaar. Voor de puzzelaars en speurders worden ze hier opgesomd:

  • We gaan los.
  • Je zou het niet zeggen.
  • Een fles Nozem Oil (visuele aanwijzing).
  • Het zit in de reeks, maar we slaan er eentje over.
  • Status veranderd.
  • Een dienblad (visuele aanwijzing).

Ook voor de nar zijn er al een aantal aanwijzingen vrijgegeven:

  • Das pas lachuh.
  • De nar is een uitzondering op de regel.
  • Paars, oranje, groen, welke zouden jullie doen?

Mocht je een vermoeden hebben, geef het door aan Oh Oh 7 of kom gewoon naar het prinsenbal om te zien of je gelijk hebt.

De nieuwe generatie

Onze huidige jeugdheersers hebben vijf weken geleden genoten van een geweldige pronkzitting en prinsenreceptie. Gelukkig hebben we deze evenementen nog samen kunnen vieren.

Maar deze feesten smaken naar meer, dus we kunnen niet wachten tot de huidige jeugdheersers plaats maken voor hun opvolgers. Op vrijdag 19 november is het zo ver. Onze jeugdcommissie en het Kreatief organiseren dan in de Jachthoorn ons jeugdprinsenbal, vol dans, muziek en feest. Het hoogtepunt van die avond is natuurlijk het bekend maken van de nieuwe jeugdprins, -prinses, hofhouding en raad.

We hopen jullie dan allemaal te verwelkomen, vanaf 19:00 uur in de Jachthoorn.