Carnavalsvirus “slaat” weer om zich heen bij c.v. de Bokken

carnavalsvirus-slaat-weer-om-zich-heen-bij-c-v-de-bokken

Nadat het eerste “carnavalsvirus” door Oh Oh Zeuven is verspreid onder de kandidaat Prinsenparen van c.v. de Bokken en er al “verhoogde concentraties in het riool” van het Bokkenriek zijn waargenomen, zijn nu ook de voorbereidingen voor de pronkzittingen 2022 in volle gang.

Wie er als 49e Prinsenpaar van c.v. de Bokken zal verschijnen kunt u zelf aanschouwen tijdens de “cantus” op zaterdag 13 november a.s. in café-zaal Broers.

Oh Oh Zeuven zal in ieder geval hun uiterste best doen om het aanstaande Prinsenpaar en hun Nar voortijdig te ontmaskeren.

Volg op www.debokken.nl de Facebookpagina of website van Oh Oh Zeuven voor het speuren naar het Prinsenpaar en hun Nar.

Maar.. om een gevarieerd programma te kunnen bieden tijdens de Pronkzittingenzijn van c.v. de Bokken zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse om mee te doen en/of heb je daar enige hulp bij nodig neem dan contact op met Sjors van Kempen: Sjors.van.Kempen@outlook.com / 06-17854334.

De pronkzittingen worden gehouden op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari 2022 in de “theaterzaal” van de Jachthoorn in Sint Hubert.

De zaterdagavond zal, zoals gebruikelijk, worden afgesloten met een gezellige afterparty verzorgd door het ruim 50 jaar jonge Kreatief.