Nieuw Bokkenblad

Op zaterdag 6 februari a.s. brengt carnavalsvereniging De Bokken vanaf 11:00 uur haar nieuwste Bokkenblad rond. Een mooi nieuw Bokkenblad met leuke verhalen, prachtige fotocollages en het alternatieve carnavalsprogramma. Anders dan anders dit jaar natuurlijk maar de carnavalsvereniging is blij om op deze manier toch nog het carnavalsgevoel en afleiding te kunnen bieden in deze bijzondere tijd. En om u te laten kennis maken met het nieuwe jeugdprinsenpaar en hun hofhouding die onlangs digitaal zijn onthuld.

Dankzij adverteerders is de uitgave van dit Bokkenblad weer mogelijk gemaakt. CV De Bokken bedankt de lokale ondernemers en vraagt inwoners zoveel mogelijk lokaal hun boodschappen of diensten af te nemen, zeker in deze coronatijd.

Het Bokkenblad wordt coronaproof aangeboden. Uw vrijwillige bijdrage, eventueel via een QR code of overschrijving, is van harte welkom. Hiermee kan CV De Bokken de carnavalsactiviteiten, zoals het alternatieve ziekenbezoek en jeugdcarnaval organiseren.

Ook de Sint Hubertse bewoners in verzorgingscentra ontvangen op verantwoorde wijze het Bokkenblad.

Mocht u het Bokkenblad gemist hebben, mail even naar bokkenblad@debokken.nl of bel 452702 (fam. v. Loon), dan wordt het Bokkenblad alsnog bezorgd.