Boerenbruiloft 2020 met kampioenmelkbusschuiven was zeer geslaagd!

We kunnen terugkijken op een mooie, druk bezochte Boerenbruiloft, waar Grad en Grada heel erg genoten hebben. Na een drukke receptie en een mooie stukje van de buurt, was het tijd voor het melkbusschuiven. 

Dit jaar voor het eerst opgezet door de boerbruiloftscommissie van St Hubert. Twee handige leden van deze commissie hebben deze melkbusschuifbaan in elkaar gezet. Het was zeer geslaagd. 

De mensen konden zich inschrijven op de boerenbruiloft. Groot en klein konden meedoen.  En dit waren er veel 34 koppels deden mee. Dus totaal 68 mensen. Degene die over waren gingen na de halve finale. Daar bleven uiteindelijk nog 4 mensen van over.

Het werd een spannende strijd. Want wie zou nou uiteindelijk  toch de 1e kampioen worden van het melkbusschuiven 2020 worden? En wie zou de melkbuswisseltrofee mee na huis nemen? Uiteindelijk bleven Theo Vloet en Anouk Krebbers (petekind van Grad en Grada) over en speelde samen de finale. Theo Vloet won maar met een punt verschil van Anouk Krebbers. En kon zich de winnaar noemen van het melkbusschuiven van 2020!!