Carnavalsprogramma CV de Bokken 2020

De carnaval staat alweer voor de deur, en ook in het bokkenland wordt deze weer goed gevierd. Prins Pieter en Prinses Yvonne staat weer een druk programma te wachten.

 

Het feest barst los op vrijdag 21 februari bij Basisschool de Schare. Om half 9 gaan alle kinderen van de basisschool samen, jeugdprins Noud en jeugdprinses Anouk samen met hun gevolg, ophalen. Daarna is het tijd om lekker te carnavallen op de Schare. Tussendoor zullen prins Pieter en prinses Yvonne nog op bezoek gaan bij de zorgschakel, om ook hier de carnaval in te luiden.

Als de carnaval is afgelopen op de Schare, gaan we ’s avonds verder met de jeugdsleuteloverdracht.

Dan kan de carnaval voor de jeugd echt beginnen!

 

Op zaterdag gaan prins Pieter en prinses Yvonne op ziekenbezoek. Zij zullen een aantal mensen een hart onder de riem komen steken met een kleinigheidje. ’s Avonds zal om 19:00 uur eerst de heilige mis zijn, gevolgd door de sleuteloverdracht. Ook voor ons prinsenpaar kan de carnaval nu officieel beginnen.

 

Op zondag staat de optocht voor de deur. Wij zijn benieuwd welke mooie wagens en loopgroepen er dit jaar voorbij zullen komen. U komt toch ook even kijken? De optocht start om 12:49 uur.

Om 17 uur is bij café Broers de prijsuitreiking voor de jeugd. Daarna, om 19 uur, is de prijsuitreiking voor de volwassenen.

 

Dan is het alweer maandag, en deze vieren we met de boerenbruiloft in café Broers. Om 15:00 uur zal het boerenbruidspaar opgehaald worden. Nadat deze zijn opgehaald en het officiële gedeelte is geweest, kan het feest beginnen! Wij wensen Ronny en Bianca een mooie dag toe!

 

En dan zijn we alweer bij dinsdag aangekomen, de laatste dag van de carnaval. Om 15 uur beginnen we met de kindermiddag, welke zal plaatsvinden in café Broers. Alle kinderen zijn welkom in de jeugdbokkenstal, samen met hun ouders. De jeugdcommissie heeft voor elk kind een leuk presentje in petto.

Als de kindermiddag is afgelopen gaan we ’s avonds verder met de ontmanteling van onze hofhouding. De ontmanteling zal om 21 uur beginnen. Hierna gaan we voor de laatste avond een feestje bouwen in de bokkenstal. Het thema voor deze avond is Duitse avond. We hopen dat jullie allemaal samen met ons de carnaval komen afsluiten in café Broers!

 

Namens het bestuur wensen wij alle bokken en bokkerinnen, met in het bijzonder ons prinsenpaar  en jeugdprinsenpaar met hun hofhouding, een super carnaval toe! Alaaf!!