Het wordt nu echt spannend!!!

Wie o wie  zal toch het nieuwe boerenbruidspaar 2020 in St Hubert worden. De tijd begint nu wel echt te dringen en plaatsen voor de pronkzitting worden al gereserveerd . En ze zijn behoorlijk zenuwachtig. Dat wordt nog wat. Namen worden al genoemd. Maar zullen dit de juiste zijn. Dat zullen we dit weekend weten. We geven nog een tweetal aanwijzingen om t een beetje makkelijker te maken!

Hierbij de nieuwe aanwijzingen:

-Ze zijn al eerder hoogheden geweest

-Ze zijn moeilijk bereikbaar

 

De vorige aanwijzingen waren:

- Ze zitten er tussen, niet links, rechts maar in het midden

- Ze zijn allebei bestuurlijk actief

- Er zit een luchtje aan voor beide 

Dus hopen wij, dat we jullie een beetje op de goede weg hebben geholpen. De laatste aanwijzingen komen vrijdagavond  17 januari aanstaande , waar ons nieuwe boerenbruidspaar 2020 met hun gevolg  rond 21.15 uur op t podium verschijnt. 

 

 

Groetjes de Boerenbruilofscommissie 2020 St Hubert