Nieuwe heersers Bokkenriek!

Op zaterdagavond 9 november is om 23:11 uur in een volle zaal in café Broers het nieuwe prinsenpaar van het Bokkenriek uitgekomen. Pieter en Yvonne Cuppen zijn de nieuwe heersers en hebben het stokje overgenomen van ex prins Mark en ex prinses Rianda.

 De avond begon om 20:00 uur. Er werden verschillende schlagers ten gehore gebracht, en ook werden er verschillende afvalspellen gespeeld tussen de vijf kandidaat prinsenparen. Verder moesten we die avond afscheid nemen van prins Mark, prinses Rianda, adjudant Emiel, hofdame Astrid en nar Jesse. Wij bedanken hun voor het super jaar dat we met z’n alle hebben gehad.

In de pauze presenteerde CV Schup en Schoeffel hun nieuwe dans in hoog tempo. Toen was het tijd voor de prijsuitreiking van de schlagers. De voorraad heeft dit jaar de titel weten overwinnen. 
De spanning in de zaal steeg, en toen was het tijd om het nieuwe prinsenpaar te ontmantelen. Prins Pieter d’n tweede en zijn prinses Yvonne kwamen als 48e prinsenpaar tevoorschijn. Zij zullen samen met hun gevolg, adjudant Marc van Diepenbeek, hofdame Mariska van Diepenbeek en nar Niels Verhoeven de komende carnaval over het Bokkenriek in Sint Hubert gaan regeren. Hierbij zal hun lijfspreuk zijn:
‘’ Al kómde van wied of van dichtbij, mit carnaval heure we d'r allemoal bij! ’’

Het prinsenpaar en hun gevolg zal een receptie aangeboden worden op zaterdag 7 december in café zaal Broers. Wij wensen prins Pieter, prinses Yvonne en hun gevolg dit jaar een supercarnaval toe!

Natuurlijk was ook Oh Oh 7 van de partij. Zij hebben het dit jaar erg lastig gehad met speuren. Toch wisten zij het dit jaar bij het rechte eind, en hadden zij het goed! Wij willen Oh Oh 7 bedanken voor het leuke speurwerk dit jaar.

Een van de hoogtepunten in de regeerperiode van prins Pieter en prinses Yvonne zullen ongetwijfeld de pronkzittingen zijn. Deze zijn dit jaar op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari in het bokkentheater van de Jachthoorn in Sint Hubert. Heb je interesse om mee te doen aan de pronkzittingen, neem dan contact op met de commissie: Email: hollander-broek@planet.nl Telefoon: 0485-454784 Mobiel: 06-17854334