Prinsenbal Bokkenriek

Zou Oh Oh 7 er al uit zijn wie het nieuwe prinsenpaar wordt? Op zaterdag 9 november worden de nieuwe regeerders van de Bokkenstal bekend gemaakt. We hebben die avond weer een divers programma voor de boeg. Helaas zullen we die avond afscheid moeten nemen van onze huidige prins Mark en prinses Rianda met hun gevolg. Zij hebben een geweldig jaar achter de rug, maar het is nu tijd om het stokje door te geven.

Middels 3 spannende spellen zullen er van de 5 finalisten paren, 2 paren overblijven. Dat betekent dat 1 van die paren het nieuwe prinsenpaar van CV de Bokken gaat worden. We hebben dit jaar voor de spellen een echte jury in ons midden, die de spellen streng gaat beoordelen. Wil jij deze spellen niet missen? Kom dan op zaterdag 9 november naar café Broers. Het programma start om 20:00 uur.

Natuurlijk hebben we op deze avond ook nog onze schlagers die gezongen worden. De eerste aanmeldingen van de schlagers zijn al binnen. Wil jij graag met je vrienden, familie, sportteam, vereniging, buurt of een andere groep meedoen aan de schlageravond? Dat kan! Meld je dan nu aan door een mailtje te sturen naar sanne@bowlingerica.nl

 

Wij hopen jullie allemaal te mogen zien op zaterdag 9 november in de Bokkenstal!!!! Graag tot dan!