Oh Oh 7 speurt er op los!

In de Bokkenstal is Oh Oh 7 weer druk aan het speuren naar de nieuwe prins. Al een paar weken lang hebben zij de kandidaat prinsenparen aan de tand gevoeld. Afgelopen zaterdag was het weer zover, en mochten zij voor de eerste keer dit jaar weer naar de LOM toe. Tijdens de uitzending hebben zij verschillende kandidaat prinsenparen gesproken en kregen zij een visuele aanwijzing. De visuele aanwijzing die zij kregen was een pot rode bieten van het merk HAK.  Inmiddels zijn er 5 aanwijzingen gegeven en 1 visuele aanwijzing. Hieronder worden zij nog een keertje allemaal genoemd:

 

  1. Jong geleerd is oud gedaan.
  2. Waar het ooit begon..
  3. Neem de tijd.
  4. De klant is koning.
  5. Voor de oude generatie was het oppassen.
  6. Visuele aanwijzing: pot rode bieten van het merk HAK.

Ook stond de caravan zaterdag voor de eerste keer in het dorp. Daar kwamen onder andere de prinsenparen samen onder het genot van een lekker shotje en biertje. Zij kregen de opdracht om het lekkerste broodje hamburger te bakken. Het was een gezellige middag waarbij de nodige biertjes gedronken werden. Zou Oh Oh 7 er al uit zijn wie het nieuwe prinsenpaar wordt??

Ook zijn afgelopen zaterdag de eerste 2 kandidaat prinsenparen doorgezet naar het grote finalespel. De 2 paren die door zijn, zijn:

  • Joris Daanen en Mieke Centen
  • Jop Kuijpers en Lobke van Maasacker

Zij zijn zeker van een plek in de finale die wordt gespeeld tijdens de schlageravond.

Deze zal dit jaar plaatsvinden op 9 november in café zaal Broers in Sint Hubert. De avond begint om 20:00 uur.

Aanstaande zaterdag zullen er weer 2 kandidaat prinsenparen doorgaan naar de finale. De caravan staat dan op een andere plek dan we gewend zijn. Hij staat namelijk op het grasveldje tegenover de Klompenmakersweg. Iedereen in het dorp die het leuk vind om wat te drinken bij de caravan en mee te speuren met Oh Oh 7 naar de nieuwe prins, is vanaf 15 uur welkom bij de caravan. Natuurlijk zijn ze ook weer te horen via de LOM. Wij wensen Oh Oh 7 de komende 2 weken nog veel succes met speuren en zien jullie graag allemaal zaterdag 9 november op de Schlageravond in café zaal Broers.