PRINSENAVOND BOKKENRIEK

Op 6 oktober 2019 zijn de 10 nieuwe kandidaat prinsenparen voor 2019/2020 gepresenteerd aan Oh Oh 7. Het was een gezellige middag waarbij het nieuwe carnavalsseizoen is geopend. Dit jaar zal op 9 november 2019 het nieuwe prinsenpaar van het Bokkenriek tevoorschijn komen.

Net als voorgaande jaren wordt de Carnavalsschlager van Carnaval 2019 gekozen. Iedereen kan zich opgeven met een schlager. Dit kan bij Sanne Peterse, mailadres: sanne@bowlingerica.nl . We hopen ook dit jaar weer op veel aanmeldingen!

Even terug naar de presentatie van afgelopen zondag.
De 10 kandidaat prinsenparen die zijn onthult, zijn:

  • Joris Daanen & Mieke Centen
  • Jeroen Nabuurs & Steffi Hendriks
  • Chiel & Joyce Hartjes
  • Pieter & Yvonne Cuppen
  • Theo & Gonnie de Wit
  • Erwin & Frances vd Burgt
  • Peter van de Hoogen & Marcella Rutten
  • Jop Kuijpers & Lobke van Maasacker
  • David & Bianca Konings
  • Kees van Strijp & Lisette Stiphout

Bij deze 10 kandidaat prinsenparen is een bord in de tuin geplaatst.  Een bord met de tekst “Kandidaat-Prinsenpaar”. Tussen deze 10 kandidaten zit het echte Prinsenpaar! Iedereen kan dus al beginnen met het bedenken wie uiteindelijk het Bokkenriek mag gaan regeren. De Prinsencommissie maakt het Oh Oh 7 dit jaar stukken gemakkelijker ! Benieuwd of zij het echte Prinsenpaar al voor de 9e van de 11e kunnen onthullen…. In ieder geval wensen we hun heel veel succes.

Ook zijn de eerste twee cryptische omschrijvingen afgelopen zondag bekend gemaakt.
Deze luiden als volgt:
‘’Jong geleerd is oud gedaan.’’

‘’Waar het ooit begon…’’
Houd de webpagina en facebookpagina van CV de bokken, en de krant in de gaten om op de hoogte te blijven van alle cryptische omschrijvingen die nog volgen.

 

Elke week zal voorlopig een Prinsenpaar afvallen, waarna er op de Prinsenavond nog 5 Prinsenparen over blijven. Middels een quiz zal uit deze 5 stellen, na een spannende strijd, het echte Prinsenpaar 2019-2020 worden onthuld. Kom dus op tijd naar onze Bokkenstal, graag met vriendengroep, elftal, buurt, familie om je (misschien wel winnende) schlager te zingen, en natuurlijk om live mee te maken wie de komende Carnaval de baas van het Bokkenriek gaat worden. Ook iedereen die niet kan of wil zingen, is natuurlijk heel welkom om alles als toeschouwer mee te maken. Graag tot dan!