Bezorging Bokkenblad 2019

Carnavalsvereniging De Bokken wil u haar nieuwste Bokkenblad graag overhandigen. Op zaterdag 16 februari a.s. brengt carnavalsvereniging De Bokken vanaf 10:30 uur haar nieuwste Bokkenblad huis-aan-huis rond. Een mooi nieuw Bokkenblad met leuke verhalen, prachtige fotocollages en natuurlijk het carnavalsprogramma. Het blad wordt huis-aan-huis persoonlijk afgegeven en wordt u gratis aangeboden maar uw vrijwillige bijdrage is van harte welkom. Hiermee kan CV De Bokken de carnavalsactiviteiten, zoals ziekenbezoek door het prinsenpaar, kindercarnaval, pronkzittingen en het jubileumweekend organiseren.

Prins Mark en Prinses Rianda gaan die dag ook persoonlijk het nieuwste Bokkenblad bezorgen bij leden en Sint Hubertenaren in verzorgingstehuizen in de regio. Burgemeester Walraven en de zusterverenigingen hebben de verhalen en foto’s al eerder in kunnen zien: volgens traditie overhandigt het prinsenpaar de burgemeester en de zusterverenigingen de nieuwste carnavalskrant tijdens een gezellig avondje. Dat was op woensdag 13 februari.

Mocht u het Bokkenblad gemist hebben, dan kunt u het ophalen in de Jachthoorn of bij een van de commissieleden. Bent u niet mobiel, bel dan 452702
(fam. v. Loon), dan brengen wij een Bokkenblad. Carnavalsvereniging bedankt de adverteerders voor hun bijdrage en de bewoners voor hun giften.

Dit jaar is er geen kleurwedstrijd voor de jeugd; wel ligt er voor elk kind een presentje klaar op de kindermiddag in de Bokkenstal.