Grad & Grad CV de Bokken

Tijdens de pronkzitting afgelopen vrijdag 18 januari is het nieuwe boerenbruidspaar van CV de Bokken onthuld. Na weken van voorbereiding en stilzwijgen zijn Duncan en Rosie van Haren met een daverend applaus onthult als Grad en Grada van CV de Bokken 2019. Het 37boerenbruidspaar. Met hun kinderen Loes, Jimmy, Joris en Joep stonden ze te stralen op het podium in de Jachthoorn.

Voor de 2keer op rij is ook direct na het uitkomen het hele gevolg bekend gemaakt dat op maandag met de carnaval samen met hen de hele ceremonie zal voltrekken. Zij hebben er ontzettend veel zin in om samen met iedereen die erbij wil zijn er een heel leuk feest van te maken.

De huwelijksvoltrekking vindt plaats op maandag 4 maart om 16:00 uur in café zaal Difference in Sint Hubert. U bent van harte uitgenodigd.