Erelid Anja de Klein

Op vrijdagavond 18 januari heeft Anja de Klein de hoogste onderscheiding van CV de Bokken in ontvangst mogen nemen namelijk het erelidmaatschap. Erebok zoals we dat binnen de vereniging ook wel noemen.

Anja heeft dit jaar aangegeven dat ze helemaal gaat stoppen met alle activiteiten die ze gedaan heeft voor de dansmariekes, zowel groot als klein. Ze is in 1988 begonnen als dansmarieke tot 1994. Daarna heeft ze afwisselend de grote als zowel de grote als de kleine dansmariekes getraind van 1998 tot 2019. Verder maakt Anja al sinds 2014 deel uit van de jeugdcommissie. Ze heeft ook kleding gemaakt voor de dansmariekes voor de gardedansen en de showdansen. Daarnaast is Anja heel betrokken geweest bij de pronkzittingen van zelf deelnemen met de takkewijven tot en met het begeleiden van andere deelnemers zoals de Horseriders.

Anja is heel creatief, staat altijd met raad en daad en als het even kan cijfert ze zich weg om anderen te helpen. Haar loyaliteit aan de vereniging is heel erg groot en dat vonden wij als bestuur reden om haar te huldigen met het erelidmaatschap. Wij huldigen dan wel Anja maar zonder de toestemming van Hein zou ze dit ook niet kunnen dus ook Hein enorm bedankt.