Wie o wie wordt ‘t Boerenbruidspaar 2019 in St Hubert?

Wie zal toch het nieuwe boerenbruidspaar in St Hubert worden. De tijd begint nu wel echt te dringen en plaatsen voor de pronkzitting worden al gereserveerd . Namen worden al genoemd. Maar zullen dit de juiste zijn. Dat weten we volgende week pas.  We geven nog een volgende aanwijzing om het nog makkelijker of juist moeilijker te maken.

Hierbij de nieuwe aanwijzing:

Hij is het wel, zij is het niet.

De vorige aanwijzingen waren:

-Ze zoeken het vaak hoger op

-Ze zitten precies op de helft

Dus hopen wij dat we jullie een beetje op de goede weg hebben geholpen. De laatste aanwijzingen komen volgende week vrijdagavond  18 januari , waar ons nieuwe boerenbruidspaar 2019 met hun gevolg  rond 21.15 uur op t podium verschijnt.

Groetjes de Boerenbruilofscommissie