Prins Mark II en Prinses Rianda, de nieuwe heersers van ‘t Bokkenriek!

Op zaterdagavond 10 november is in een volle zaal in de Difference het nieuwe prinsenpaar van het Bokkenriek uitgekomen, Prins Mark II (van Dijk) met zijn Prinses Rianda (Claassen). Zij zullen samen met nar Jesse (Swartjes), hofdame Astrid (Geurts) en adjudant Emiel (Nabuurs) over het Bokkenriek gaan regeren. Zij nemen het stokje over van inmiddels ex-prins Han I en prinses Annemieke. Tijdens deze avond speelden kandidaat prinsenparen de finale van het prinsenspel en gingen er 2 paren na afloop door waarvan 1 van beiden uitkwamen als het nieuwe prinsenpaar.

Er werd ook gestreden om de beste schlager van de Bokken. Maar liefst 5 deelnemende groep streden om deze begeerde prijs. Engsele kwam als verrassende winnaar uit de bus en zij hebben nu de nieuwe wisselbeker, geschonken door de Selectie (die hem 3 keer op rij wist te winnen), in ontvangst genomen.
OhOh7 heeft het moeilijk gehad met het speuren. Een keuze kunnen maken uit 10 kandidaat prinsenparen lijkt makkelijker dan het is! Na het uitkomen onthulden zij de naam van het prinsenpaar waarvan zij dachten dat die het zouden worden. Helaas zaten ze ernaast. Zij hebben ontzettend hun best hebben gedaan met de uitzendingen op de LOM, het speuren in de avonduren en de acties bij en met de caravan. Dit alles heeft ertoe bijgedragen dat er volop werd gespeculeerd en het flink begon te leven.
Het was nog tot in de late uurtjes gezellig gebleven die avond.

Op zondagavond bracht Engsele een serenade voor ons kersverse prinsenpaar. Gevolgd door de leden van de carnavalsclub die allemaal kennis kwamen maken. Uiteraard kon er nog gefeliciteerd worden mits dit nog niet was gebeurd. U allen krijgt op 8 december om 19:00 uur de gelegenheid om ons prinsenpaar te komen feliciteren op de receptie die hen wordt aangeboden. Wilt u op die avond een stukje doen meld je dan even aan via secretariaat@debokken.nl 

Wij wensen Prins Mark II, Prinses Rianda, nar Jesse, hofdame Astrid en adjudant Emiel een geweldig carnavalsjaar toe.
We sluiten af met de lijfspreuk van Prins Mark II: “Pilsje pilsje we zullen u zuipen, al moeten we naar huis toe kruipen! Alaaf!”