Prinsen speuren bij De Bokken op volle toeren

Afgelopen zondag 14 oktober is in café zaal Difference de aftrap gegeven voor het prinsen speuren van cv De Bokken. De eerste aanzet naar 10 november waar in dezelfde horecagelegenheid de nieuwe prins tevoorschijn komt.

Er zijn op 14 oktober 10 prinsenparen bekend gemaakt die het spel mee gaan spelen om uiteindelijk tot prins en prinses van cv De Bokken uit te komen. Vorig jaar is de eerste aanzet gegeven om de avond van het prinsenbal anders op te zetten en dat heeft goed uitgepakt. Er kwamen veel mensen om te zien wie de schlager zou gaan winnen maar ook wie het nieuwe prinsenpaar zouden worden. Dat waren vorig jaar Prins Han I en prinses Annemieke. Zij zullen op die avond aftreden na een heel mooi en speciaal jaar. Prins Han I zal nog zijn uiterste best moeten doen om opgenomen te mogen worden in het illustere gezelschap van de ex-prinsen.
De kandidaat prinsenparen dingen allen mee om een plaats in de finale op 10 november. Zij zullen door OhOhZeuven flink aan de tand gevoeld worden. Uit die ondervragingen zullen zijn kandidaat prinsenparen door laten gaan. Op de dagen dat OhOhZeuven in de uitzending van de LOM komt gaan zij prinsenparen door sturen naar de finale op zaterdagavond 10 november. Uiteindelijk komen er kandidaat prinsenparen in de finale waarvan er 2 kandidaat prinsenparen overblijven. Bij deze 2 kandidaat prinsenparen zit het prinsenpaar dat cv De Bokken voor zal gaan in het carnavalsseizoen 2019.

Tijdens het prinsenbal op 10 november zal ook de nieuwe schlager gekozen worden. Afgelopen jaar heeft de selectie voor de 3e maal de wisselbeker gewonnen. Gaat het hen lukken om ook dit jaar weer de beste te zijn? Er is concurrentie op komst vanuit bekende hoek die erop gebrand is om dit jaar de schlager te winnen. Wil je meedingen naar de schlager geef je dan via de mail op bij secretariaat@debokken.nl .

Bent u ook benieuwd naar de winnaar van de schlager en wie het nieuwe prinsenpaar van cv De Bokken worden zorg dan dat je op 10 november om 20:00 uur aanwezig bent in café zaal Difference.