“Politie” brengt Bokken terug, Germen “verdacht”?

Zoals u wellicht al vernomen had waren sinds donderdagavond 25 januari ’18 beide bokken, die tijdens de optocht voor de Prinsenwagen van c.v. de Bokken staan, vermist.

C.v. de Bokken had hiervoor  aangifte gedaan van deze vermissing bij de “politie”.

Aan onze oproep in de diverse media is massaal gehoor gegeven.

WhatsApp groepen en zelfs buurtpreventie werden ingezet om beide bokken zo snel mogelijk terug te vinden.

Tot grote vreugde ontving c.v. de Bokken afgelopen vrijdagavond, tijdens de pronkzitting bij de Verkuskoppen in Langenboom, een telefoontje van de “politie”.

Beide bokken zijn in een afgelegen garage aan de Pastoor Jacobsstraat in Sint Hubert teruggevonden. Hier  was men bezig met het “omkatten” van de Bokken naar “Germen”. Blijkbaar missen ze bij de Germen “trekkracht”. Of was het toch een “Klot(t)e” streek? Door deze actie zijn beide Bokken geheel van kleur verschoten. Afgelopen zaterdagmiddag werden ze door de “politie” overgedragen aan c.v. de Bokken. (zie foto)

Beide bokken zijn nog enigszins overstuur maar hebben gelukkig nog een weekje rust voor de optocht op zondag 11 februari welke start om 11 minuten voor één.  Zij zullen dan de bokkenkar (met daarop beide prinsenparen en hun gevolg) “voorttrekken” tijdens de optocht met deelnemers uit de gehele regio.

Inschrijven kan nog op de site:   www.debokken.nl