C.V. de Bokken doet “aangifte” van vermissing

Sinds donderdagavond 25 januari ’18 zijn beide bokken die, tijdens de optocht, voor de Prinsenwagen van c.v. de Bokken staan vermist. Of deze vermissing iets te maken heeft met het verdwijnen van de scepters van de Prinses van de Pieperknallers uit Escharen en de Prins van de Bokkerijers uit Beers, tijdens het Prinsentreffen bij het Lagerhuis in Mill, is de vraag.

c.v. de Bokken heeft inmiddels aangifte gedaan van deze vermissing bij de politie (mr. Ti-rap Henry Peters).

Het signalement van beide bokken: de linkerbok is ietwat bleekjes en scheelkijkend net als de rechterbok maar waarschijnlijk, door deze vermissing, is de linkerbok nog linker dan de rechter. U bent gewaarschuwd, het is niet geheel zonder gevaar! Ze kunnen nogal “bokken”.

Mocht u iets gezien of gehoord hebben neem dan direct contact op met de politie (mr. Ti-rap Henry Peters) of c.v. de Bokken.

We hopen dat onze “kartrekkers”, al dan niet van “kleur verschoten” door dit gebeuren, weer tijdig terug zijn voor de optocht op zondag 11 februari.

Om 11 minuten voor één zullen dan beide bokken de bokkenkar (met daarop beide prinsenparen en hun gevolg) “voorttrekken” tijdens de optocht, met deelnemers uit de gehele regio.

Wil je ook deelnemen aan de optocht van c.v. de Bokken, geef je dan op middels het inschrijfformulier op de site:   www.debokken.nl