Nieuw Bokkenblad

Op zaterdag 27 januari a.s. brengt carnavalsvereniging De Bokken vanaf 13:00 uur haar nieuwste Bokkenblad huis-aan-huis rond. Een mooi nieuw Bokkenblad met leuke verhalen, prachtige fotocollages en natuurlijk het carnavalsprogramma.

Het blad wordt huis-aan-huis persoonlijk afgegeven en wordt u gratis aangeboden maar uw vrijwillige bijdrage is van harte welkom. Hiermee kan CV De Bokken de carnavalsactiviteiten, zoals ziekenbezoek door het prinsenpaar, kindercarnaval, pronkzittingen en het jubileumweekend organiseren.

Prins Han en Prinses Annemieke gaan die dag ook persoonlijk het nieuwste Bokkenblad bezorgen bij leden en Sint Hubertenaren in verzorgingstehuizen in de regio.

Mocht u het Bokkenblad gemist hebben, dan kunt u het ophalen in de Jachthoorn of bij een van de commissieleden. Bent u niet mobiel, bel dan 452702
(fam. v. Loon), dan brengen wij een Bokkenblad.