Prins Han I en prinses Annemieke heersers over de Bokken.

Gisteravond om 23:11 uur zijn Han en Annemieke Lavrijssen uitgekomen als prinsenpaar voor cv de Bokken. Prins Han I en prinses Annemieke worden bijgestaan door narrin Emmy (Vermeulen), hofdame Yvonne (Cuppen) en adjudant Bram (Geurts).
In een drukke Bokkenstal waar De Selectie voor de derde maal op rij de schlager wist te winnen, waar de “voor”raad werd gepresenteerd en waar de overgebleven 5 prinsenparen streden om de titel prinsenpaar van de Bokken, was het gezellig en druk. Wat was het spannend. Er bleven 2 potentiële prinsenparen over na de spellen; Pieter en Yvonne Cuppen en Han en Annemieke Lavrijssen. Han en Annemieke zijn prinsenpaar geworden en Yvonne hofdame.
Wij zijn erg trots op deze hofhouding en gaan het carnaval met veel zin tegemoet. Dit start voor ons allen op 9 december met de prinsenreceptie waar u de gelegenheid krijgt om ons prinsenpaar met hun gevolg te feliciteren. Deze prinsenreceptie begint om 19:00 uur. Wij ontmoeten u daar graag.
Kijk op bij de foto’s voor een selectie van de foto’s van het prinsenbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *