Winnaars Prinsentreffen Land van Cuijk 2017

 

Op donderdagavond 9 februari werd in Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill voor het 6e jaar het Prinsentreffen Land van Cuijk georganiseerd. Een avond vol prinsen, prinsessen, muziek en gezelligheid.

De centrale vraag deze avond was, welke dors(t)lustige hoogheid is het beste klaar voor carnaval 2017. Hiervoor had de organisatie een aantal ludieke spelen bedacht. Uiteindelijk bleek prins Mark en prinses Linda van de Sint Hubertse Bokken het beste voorbereid en klaar voor het komende carnaval. Zij mogen zich winnaar noemen van het Prinsentreffen Land van Cuijk 2017.

Bekijk hier (of op youtube.inmill.nl) een sfeerfilmpje met tal van foto’s van dit Prinsentreffen Land van Cuijk 2017. Foto’s Cockie Kremers.

Deelnemers.
Maar liefst 21 carnavalsverenigingen uit het Land van Cuijk waren naar ’t Lagerhuis gekomen. Dat waren uit St Agatha de Ulewappers, Grave Pothuusburg, Mill De Germe, Sint Hubert De Bokken, Wilbertoord De Koltstèkers, Haps Zelfkant, Gassel De Ezels, Landhorst De Peelleuters, Wanroij Het Paddenriek, Oefelet De Leemkneijers, Vortum Mullum De Plekkers, Cuijk De Eikels, Langenboom De Verkuskoppe, Stevensbeek D’n Leppenbemmel, Sambeek De Knoepers, Rijkevoort De Bellebloazers, Sint Anthonis De Uutlat, Ledeacker De Hanen, Velp De Zandkruiers, Beugen De Vèrkeskôp en Westerbeek Tusriek.

Ook volgend carnavalsseizoen zal er uiteraard weer een Prinsentreffen Land van Cuijk zijn in Mill.

Prins Mark I en Prinses Linda namens CV de Bokken van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs. Alle bokken en bokkerinnen die hierbij aanwezig waren om ons prinsenpaar aan te moedigen ontzettend bedankt voor jullie support.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *