Grad en Grada 2017

Op vrijdagavond 20 januari 2017 zijn in een volle bokkenstal het nieuwe boerenbruidspaar Grad en Grada onthult. In het dagelijks leven heten zij Jan Pierre en Joyce van Diepenbeek. Samen met hun kinderen Suze die narrin is bij de jeugd en haar tweelingbroers Jerom en Gijs wonen ze aan de Voortsestraat in Sint Hubert.
Jan Pierre is werkzaam als chef werkplaats bij Vetipak in Veghel. Zijn vader Pierre van Diepenbeek is in Sint Hubert bekend als de koetsier van o.a. de Bokken maar hij rijdt met zijn koets voor verschillende gelegenheden. Jan Pierre is verder een alleskunner. Hij gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Bij SC. Sint Hubert speelt hij een aardig balletje mee.
Joyce is werkzaam als plant manager bij MSD (voorheen Organon), is bestuurslid bij buurtschap Den Oostkant en rent met ‘De Hollende Vrollie’ voor het goede doel Kika.
Wij zijn er erg trots op dat zij dit jaar ons boerenbruidspaar zijn. Op vrijdagavond 20 januari zijn zij ten overstaan van alle Bokken en Bokkerinnen verloofd. Op carnavalsmaandag worden ze tijdens de boerenbruiloft in de onecht verbonden. Wij wensen ze heel veel plezier en wij zien u graag weer op de boerenbruiloft.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *