Nieuw prinsenpaar CV De Bokken onthuld!!

wschlager-20163

In een bomvolle zaal van Café-zaal Difference is gisteren avond het nieuwe prinsenpaar met hun gevolg onthuld.

De stemming in de zaal was opperbest en nadat we eerst afscheid hebben genomen van Prins Gerard I en prinses Dinie, adjudant Theo, hofdame Gonnie en narren Marco en Dennis, was het tijd voor de onthulling.

In de zaal zijn nog 2 aanwijzingen gegeven voor het prinsenpaar:

” In de lijn”

” Met de jacht weten ze raad”

En voor de nar volgde er nog een:

” Het is de TOON die de muziek maakt”

Uiteindelijk kwamen om 23:11 uur Prins Mark I en zijn prinses Linda (Derks) tevoorschijn als nieuw prinsenpaar van 2016/2017. Samen met hun gevolg, adjudant Harm (Nibbeling), hofdame Agnes (Litjens) en nar Rik (Toonen) denken wij dat het een spetterend seizoen wordt en dat wij samen met hen een geweldige carnaval zullen gaan beleven.

ALAAF!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *