Prinsenbal 2016

Prinsenbal 2016 zaterdag 12 november
Het lijkt misschien nog ver weg 12 november, maar toch zijn de speurders van OhOh7 al volop actief om het 45e prinsenpaar te ontmaskeren, dat op zaterdag 12 november a.s. in de Difference tevoorschijn zal komen.
Ze hebben afgelopen weekend de eerste aanwijzing gekregen: “We moeten opletten”. OhOh7 is hier al druk mee aan de slag en ze kunnen uw hulp heel goed gebruiken.

Volg de ontwikkelingen over het prinsenraden en allen andere activiteiten van C.V. de Bokken op  www.debokken.nl of www.sthubert.nu . Op www.debokken.nl gaat deze week het “prinsenraden” van start. Dus volg daar de ontwikkelingen met betrekking tot ons nieuwe prinsenpaar. Via een button op www.sthubert.nu kom je gemakkelijk naar het prinsenraden.
Ook op Facebook zullen OhOh7 en C.V. de Bokken van zich laten horen. U hoeft niets te missen.

Naast ons Prinsenpaar dat op 12 november tevoorschijn komt zullen op 18 november de nieuwe jeugdprins, jeugdprinses en hun gevolg tevoorschijn komen tijdens het jeugdprinsenbal in de Jachthoorn.

Traditioneel tijdens het prinsenbal is ook de verkiezing van de mooiste Schlager van het Bokkenriek. Altijd een zeer gezellige avond, dus geef je op om mee te dingen naar de mooiste schlager van 2016-2017 tijdens het Prinsenbal. Opgeven kan bij Paul van de Wiel, tel 0485-455508 of via info@debokken.nl

Tot zaterdag 12 november a.s.! Tot dan.

Bestuur C.V. de Bokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *