Carnaval in de bokkestal!!!

Na een geweldig jubileumfeest barst komend weekend voor de 44e keer de carnaval los bij de Bokken. Vrijdag wordt basisschool de Schare bezocht door ons prinsenpaar en hofhouding.

Om 18.00 uur naar het gemeentehuis waar Jeugdprins Rens en jeugdprinses Joy met hun gevolg de sleutel overhandigd krijgen. Nadien naar de Difference toe voor het “Tienerbal”. Dit jaar voor het eerst georganiseerd, dus we hopen dat we hiermee een gat vullen voor de jeugd die niet meer naar de kindermiddag gaat en ook nog niet uitgaat. De tieners zijn welkom in de zaal. Er is een DJ die de mooiste carnavalsmuziek zal draaien. Alcohol wordt hier niet geschonken en rond 23.30 uur is het weer afgelopen. Ouders en overige volwassenen zijn welkom in het café om daar gezellig carnaval te vieren.
Op zaterdag krijgen de zieken een bezoekje van ons prinsenpaar. Weet je nog iemand die het leuk vind om een bezoekje te krijgen kun je je melden via secretariaat@debokken.nl
Om 18.30 uur is de carnavalsmis en aansluitend vanaf 20.00 uur de sleuteloverdracht in Myllesweerd. Lukt het onze prinsen weer om die felbegeerde sleutel overhandigd te krijgen uit handen van de burgemeester? Na de sleuteloverdracht snel naar de Difference voor het carnavalsbal met Feest DJ Rudie.
Op zondag vertrekt om 11 minuten voor 13.00 uur de optocht. Het belooft weer een grootse optocht te zijn want we hebben al vele aanmeldingen. Wil je je nog opgeven dan kan dat via onze site: www.debokken.nl
Na de optocht (gratis) erwtensoep eten in de Difference en gaan we carnaval vieren op zijn best met Feest DJ Erwin. Dit gaat door tot in de late uurtjes met tussendoor de prijsuitreikingen voor de jeugd en volwassenen.
Maandag is het al weer tijd voor de boerenbruiloft. Dan gaan we Grad & Grada (Henry en Mirjam Peters) in de onecht verbinden. Vanaf 15.30 uur gaan we het boerenbruidspaar ophalen en vanaf 16.00 uur vieren we de boerenbruiloft. Al jaren een geweldig gezellig feest. Dus zoek nog even je boerenkloffie op en kom allemaal naar de Difference toe.
Dinsdag is al weer de laatste dag van de carnaval en is de middag voor de jeugd. De kindermiddag in de Difference met DJ voor de mooiste carnavalsmuziek zodat iedereen volop kan hossen en dansen. Rond 18.00 uur nemen we dan afscheid van jeugdprins Rens, Jeugdprinses Joy en hun gevolg. Zij mogen dan hun sleutel weer inleveren.
’s Avonds is dan nog het aftreden van Prins Gerard dun twedde en Prinses Dinie. Samen met hun hofhouding Adjudant Theo en Henny, Hofdame Gonnie en de narren Marco en Dennis sluiten ook zij een prachtig jubileumjaar af.
Op woensdag nog het assekruisje halen en haringhappen in de Difference. Dan zit ook voor ons carnaval 2016 er op. Hopelijk kijken we dan terug op zes fantastische dagen waar iedereen veel schik met elkaar heeft gehad en de accu weer opgeladen heeft.
Het bestuur van CV de Bokken wenst alle Bokken en Bokkerinnen een geweldige carnaval toe.
Alaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *