Prins David en Prins Wilco!!!

1283_47_afbeelding_David_en_Wilco

David en Wilco Polman verschenen als prinsen op Regionale pronkzitting in Mill

Zaterdag, 30 Januari 2016
Vrijdagavond 29 januari werd in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill weer de Regionale pronkzitting gehouden. Deze avond, speciaal voor iedereen met een verstandelijke beperking, wordt al vele jaren elk carnavalsseizoen georganiseerd door Stichting Carnaval Mill.

 Ook kent deze zitting elk jaar een eigen prinsenpaar. Dit keer waren het maar liefst 2 prinsen. De broers David en Wilco Polman uit Sint Hubert verschenen er als de nieuwe heersers en maakten er samen met prins Jan en prinses Kristel van ’t Gèrmelaand een fantastisch feest van.
Tijdens deze druk bezochte avond waren er tal van optredens uit de doelgroep zelf. De muzikale omlijsting verzorgde Munne Moat en Ik (Jos en Peter) en zij wisten de ene na de andere polonaise door de zaal te krijgen. Deze jaarlijkse zitting is een feest voor alle bezoekers, maar ook voor de organisatie en alle vrijwilligers. Want hier zie je hoe carnaval ooit bedoeld is, een feest voor iedereen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *