Jubileumpaar 2016 CV De Bokken

Op zaterdagavond werd in een goed gevulde bokkenstal (Difference Club&Bar) ons nieuwe prinsenpaar onthuld. Prins Gerard II en zijn prinses Dinie (v Tienen)  zwaaien de scepter over het Bokkenriek. Na een spannende climax in het prinsenraden heeft OhOh7 hun geheim weten te ontrafelen. Voor OhOh7 bleef het spannend tot het laatste moment! Hun twijfel tussen 2 “verdachte” kandidaat prinsenparen werd pas op het laatste moment weggenomen.

Prins Gerard II en prinses Dinie zijn het 44 prinsenpaar van De Bokken en mogen ons voorgaan tijdens dit jubileum maar dat is hen wel toevertrouwd. Onze prins Gerard II weet wel hoe hij een feestje moet bouwen. En dat weet hij niet alleen maar samen met zijn narren Marco en Dennis Geurts, en adjudant en hofdame Theo en Gonny (de Wit) zullen zij ons voorgaan in het carnaval 2016.

In het dagelijks leven gaat prins Gerard II, beter bekend als Gerard v Tienen door het leven als mede eigenaar van bouwbedrijf Gebroeders v Tienen. Samen met broer Willie hebben zij een prachtbedrijf aan de Past.Jacobstraat in Sint Hubert.

Prinses Dinie heeft een heel erg actief leven, zij is oma, oppasmoeder, is vrijwilliger bij de zorgcooperatie en mantelzorger. Daarnaast is ons jubileumpaar al jaren lid van de raad van elf en heeft prinses Dinie ruim 11 jaar in het bestuur gezeten waardoor zij de ins en outs als geen ander kennen.

Wij zijn er van overtuigd dat met dit stel de carnaval niet meer stuk kan!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *