Nieuw prinsenpaar jubileum CV De Bokken!

Zoals jullie inmiddels via social media hebben kunnen zien is de prinsencommissie er ook dit jaar weer in geslaagd een nieuw prinsenpaar te vinden! Nu jullie nog! OhOh7 is inmiddels begonnen aan hun speurtocht naar het jubileumpaar en zullen zeer zeker jullie support kunnen gebruiken!

Help OhOh7 dus om het nieuwe prinsenpaar te ontmaskeren voor 7 November 2015. Die avond staat de jaarlijkse schlageravond gepland met uitkomst van het nieuwe prinsenpaar. Je kunt helpen door via deze website te stemmen op wie jullie denken dat het nieuwe prinsenpaar gaat worden.

Ook is de prinsencommissie er in geslaagd een nar/narrin te vinden die het prinsenpaar gaat ondersteunen bij hun aktiviteiten gedurende het seizoen. Cryptische omschrijvingen voor de nar/narrin zullen spoedig volgen.

Vanaf zaterdag 24 oktober zullen de uitzendingen prinsenspeuren LOM starten en ook dit zal zeker helpen bij de speurtocht! Succes!Logoklein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *